Ролята на лидерството

Както в офисите на Филип Морис Интернешънъл по света, така и България, цари култура на многообразие и приобщаване. Това са основите на успеха и позволяват работната среда да привлича и задържа най-добрите служители, които в същото време са изключително различни. “Служителите са сърцето и душата на нашата компания, те се двигателят на иновацията и непрестанното развитие”, казва Михалис Василиу, Национален мениджър продажби.

 

Ако трябва да опишем офиса на Филип Морис България с няколко думи, то те ще са отворен – за потока от хора и идеи, модерен – каквато е и визията на компанията за бъдеще без дим, и вдъхновяващ – какъвто трябва да бъдеш, ако искаш да станеш част от този екип.

 

Тази среда те предразполага да мислиш извън рамките на общоприетото, защото тук конвенционалното не е на мода. Това е компанията, която преобръща историята на тютюневата индустрия и налага визията за бъдеще без дим. През последните 10 години Филип Морис Интернешънъл инвестира над 6 милиарда долара в разработката и производството на нова категория продукти с намален риск, при които няма горене и тютюнев дим. Солидни научни данни и огромен екип от научни експерти, специалисти в различни области, работят за създаването на портфолио от продукти, използващи технологията на нагряване, които имат потенциала да намалят риска за един милиард пушачи в света. Така от тютюнев гигант със 170-годишна история, компанията се превръща в лидер, променящ тютюневата индустрия в света.

Служителите са сърцето и душата на нашата компания, те се двигателят на иновацията и непрестанното развитие.

МИХАЛИС ВАСИЛИУ, НАЦИОНАЛЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ
logo-bw-new