Трансформация към бъдеще без дим

Филип Морис Интернешънъл е водеща международна тютюнева компания с над 77 000 служители, които говорят над 80 различни езици. Приоритет е привличането, задържането и издигането на различни хора с различни профили от цял свят независимо от тяхната възраст, пол, религия, сексуална ориентация или физическо състояние. Компанията се гордее с културата си на откритост и уважение – защото точно това прави Филип Морис едно чудесно място за работа.

 

Това, пред което се изправя тютюневия гигант, е радикална промяна. Целта е традиционните цигари да бъдат напълно заменени от бездимни продукти. Възможно най-скоро. Това е най-голямата промяна в историята на компанията досега и тя се постига с помощта на най-големия й актив – нейните служители.

 

Във времена на големи промени винаги можеш да избереш да не правиш нищо. Вместо това, компанията Филип Морис поема по нов път, убедена да извърши истинска революция. Да създаде бъдеще без дим за тези над 1 милиард пушачи, които имат правото да получат по-добра алтернатива на горящите цигари. За целта повече от 400 научни експерти от различни области разработват продукти, които да заменят цигарите, носейки по-малко риск за пълнолетните пушачи.

Всеки един от нас, голямото семейство на Филип Морис, превръща тази амбициозна визия в реалност. Чрез разработването на бездимни продукти, предоставящи никотин без вредата от цигарения дим, ние даваме на пълнолетните пушачи една по-добра алтернатива на пушенето.

Джордж Маргонис, Управител на Филип Морис България

Тази година компанията стартира глобална инициатива под името “UNSMOKE”. Нейната цел е да провокира диалог сред пушачи, непушачи, гражданското общество, полици, регулатори и заинтересованите страни. Диалог, който да доведе до истинска, реална промяна. Индустриите през 21-ви век са носителите на тази истинска промяна – промяна за доброто на хората и планетата. Производителите на коли създават горива и двигатели, които щадят околната среда. Производителите на храни намаляват съдържанието на захар и мазнини, както и употребата на пластмаса в опаковките. Лидерът в тютюневата индустрия, Филип Морис, е двигател на промяната в тютюневия сектор, разработвайки бездимни продукти с намален риск.

logo-bw-new